Portfolio

Et af mine specialer er portrætfotografiet. Jeg har i mine år som fotograf hjulpet mange mennesker med et personligt portræt til blandt andet familievæggen og CV’et.

Et godt portræt er ikke bare et billede af en person. Et godt portræt er tidløst og et evigt minde, der vækker glæde mange år ud i fremtiden.

Hos Dit-Foto bliver der kræset om detaljerne, og dit portræt bliver levende med et glimt i øjet.

Et portræt skal ikke nødvendigvis tages i et studie med hvid baggrund. Hvorfor ikke prøve et kreativt portræt og benytte fantasiens mange muligheder?

Dit-Foto gør flittigt brug af fantasien, og kameraet bliver gerne taget ud af studiet, hvis det kan give et kreativt indspark til dit portræt. Det kunne være ved en rå murstensvæg, på trapper eller ved stranden.

Mulighederne er mange, ja faktisk uendelige.

Du kan gå på opdagelse her i min portfolio, hvor du kan finde inspiration til dit eget.

Se evt. billeder fra begivenheder her

Skal jeg fange dit specielle øjeblik?
Du er velkommen til, at skrive en besked her eller kontakte mig på 23 90 50 71

 • Det er IKKE sidste gang jeg besøger Dit-foto. Har nu været der med min søn Tristan til skolestart billeder, samt til cakesmash billeder idag med min 1 årig Tilde! FANTASTISKE billeder og ikke mindst en MEGA god service!!

  Annika Erikka Sølund

 • Super god fotograf, virkelig et sted man kan føle sig godt tilpas. Christian ( min søn ) og jeg elsker og være der. der er en god stemning under fotograferingen. Jeg vil virkelig anbefale Dit-foto!

  Karina Kristensen

 • Fantastisk fotograf! fik taget skolestart med min søn på 6 år, og der var stillet gammel skolepult op, bøger, træstamme til at sidde på m.m. virkelig en dejlig oplevelse. Jeg elsker anderledes billeder og det blev disse! Så er super glad for resultatet! Mine varmeste anbefalinger!

  Christina Brandt

 • Jeg har i dag fået taget billeder af min lille dreng Benjamin, og kunne ikk være mere glad fantastisk oplevelse for både Benjamin og mig 🙂 ikk sidste gang jeg har været hos dig 🙂

  Christina Stjernebjerg

 • Super dygtig fotograf med knald gode og kreative ideer. Min nyfødte datter og jeg har følt os meget velkommen fra start og alt er foregået helt stille og roligt, så min datter var tryg og vi derved fik de bedste billeder af hende. Kan helt klart anbefale dette sted.

  Christine Funder Olsen

Info

Dit-Foto
Havemøllevej 3
4100 Ringsted

CVR nr : 36868791

23 90 50 71

Tidsbestilling

Bemærk venligst at tidsbestilling er nødvendig

Følg mig

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til mig

Portfolio