Om mig

Dit-Foto

Dit-Foto

Drivkraften hos Dit-Foto er den store passion, som jeg igennem flere årtier har opbygget ved at dyrket fotografiet og dets mange muligheder.

Passionen for at fotografere bunder i den måde, jeg brugte fotografiet i mit tidligere virke som billedkunstner, hvor jeg ofte tog udgangspunkt i det kreative fotografi.

Som tiden er gået, er interessen for billedkunsten blevet overskygget af min fascination af fotografiets uendelige muligheder.

Jeg har særligt fundet glæde i portrættet, hvor den enkeltes personlighed for alvor kommer til udtryk.

Vivian Roth Olsen

Skal jeg fange dit specielle øjeblik?
Du er velkommen til, at skrive en besked her eller kontakte mig på 23 90 50 71

 • Det er IKKE sidste gang jeg besøger Dit-foto. Har nu været der med min søn Tristan til skolestart billeder, samt til cakesmash billeder idag med min 1 årig Tilde! FANTASTISKE billeder og ikke mindst en MEGA god service!!

  Annika Erikka Sølund

 • Super god fotograf, virkelig et sted man kan føle sig godt tilpas. Christian ( min søn ) og jeg elsker og være der. der er en god stemning under fotograferingen. Jeg vil virkelig anbefale Dit-foto!

  Karina Kristensen

 • Fantastisk fotograf! fik taget skolestart med min søn på 6 år, og der var stillet gammel skolepult op, bøger, træstamme til at sidde på m.m. virkelig en dejlig oplevelse. Jeg elsker anderledes billeder og det blev disse! Så er super glad for resultatet! Mine varmeste anbefalinger!

  Christina Brandt

 • Jeg har i dag fået taget billeder af min lille dreng Benjamin, og kunne ikk være mere glad fantastisk oplevelse for både Benjamin og mig 🙂 ikk sidste gang jeg har været hos dig 🙂

  Christina Stjernebjerg

 • Super dygtig fotograf med knald gode og kreative ideer. Min nyfødte datter og jeg har følt os meget velkommen fra start og alt er foregået helt stille og roligt, så min datter var tryg og vi derved fik de bedste billeder af hende. Kan helt klart anbefale dette sted.

  Christine Funder Olsen

Mit arbejde som fotograf

I mit arbejde har jeg altid fokus på kreativitet, tålmodighed og dig som kunde.

Kreativitet:
Jeg arbejder ud fra den kreative tankegang, hvor kun fantasien sætter grænser. Jeg strækker mig langt og tænker ud af boksen for at få så personligt et fotografi som overhovedet muligt. Et fotografi er unikt, og derfor skal fotografens indgangsvinkel også være unik. Det vil den være hos Dit-Foto.

Tålmodighed:
Jeg sætter en stor ære i at lære dig og dine behov at kende, inden fotograferingen går i gang. Et fotografi er personligt, og derfor er det vigtigt, at du føler dig værdsat, velkommen og tryg i de omgivelser, du bliver fotograferet i. Det vil du komme til hos Dit-Foto.

Øjenhøjde:
Du er som kunde altid i centrum. Det er dine behov, der skal opfyldes. Det er dig, det handler om. I samarbejde med kunden, vil jeg altid gå efter at få et resultat, som vi begge kan være stolte af. Det er afgørende, at du bliver set i øjenhøjde. Det bliver du hos Dit-Foto.

Mit studie

Hos Dit-Foto står jeg altid klar til at byde dig velkommen, hvor du fra første sekund vil blive mødt af et smil, hyggelige omgivelser og en kop friskbrygget kaffe.

Jeg kan tilbyde fotografering i et behageligt, professionelt og varmt studie, hvor kun fantasien sætter grænser.

Jeg arbejder som udgangspunkt med fotograferinger i et behageligt, professionelt og varmt studie, men hvis du ønsker at blive fotograferet et andet sted, så kan det også lade sig gøre.

Studiet er beliggende centralt i Ringsted, hvor der både er gode muligheder for parkering men også kun er få hundrede meter fra stationen.

Info

Dit-Foto
Havemøllevej 3
4100 Ringsted

CVR nr : 36868791

23 90 50 71

Tidsbestilling

Bemærk venligst at tidsbestilling er nødvendig

Følg mig

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til mig

Portfolio